Image

 

Raf Stevens
bezieler Expeditie Leiderschap & Tribes (hoofdbegeleider bij alle edities)

Raf zijn grote liefde in het leven: mensen verbinden aan hun unieke doel en visie, en hen ondersteunen op weg naar meer vrijheid. Al meer dan 15 jaar helpt hij professionals hierbij. Hij is ook executive coach en trainer voor het gerenommeerd programma Storytelling for Leaders.

In het begin van zijn carrière werkte Raf 10 jaar als marketingmanager. Sinds 2018 is hij tevens de host van de Story Club podcast, een interviewreeks rond persoonlijk leiderschap. Hij is ook auteur van 3 boeken: 'No Story, No Fans', 'Sterke verhalen Sterke leiders' en 'Raak'.

 

Image

 

Benedikte Demeestere
mede-begeleider Belgische Transardense RouteWat Benedikte inspireert is de bezieling van mensen. En meer warmte, echtheid en plezier in organisaties brengen. Hierbij hebben verhalen haar altijd gefascineerd.

Gedurende een loopbaan van 25 jaar bouwde Benedikte ervaring op in human resources, leiderschapsontwikkeling en het coachen van mensen, dit alles in een internationale context. Deze periode gaf haar inzicht in het belang van motivatie, geluk, gezondheid van mensen om ook in een job het beste van zichzelf te kunnen geven. Vandaag is Benedikte coach en zaakvoerder van BE COACH.

 

Image

 

An De May
mede-begeleider Jordanië

An is executive coach en onderneemster. Na een 17-jarige carrière in internationale fiscaliteit en in human resources, sprong An in het ondernemerschap. Zij richtte Butterfly Moments op, en creëert zo unieke en bijzondere belevingen voor koppels. Haar slagzin is ‘samen ontdekken’. En dat doet ze liefst met anderen want zo voelt zij de magie van het leven. 

Je kan haar ook vinden bij Randstad RiseSmart, waar zij leiders coacht in hun bestuurdersfunctie

 

Image

 

Kim Neuskens
mede-begeleider Spanje

Kim Neuskens is executive business coach en werkt al jaren als expert in communicatie en personal branding. Ze maakt steeds de brug tussen de professionele context waarin je spreekt en je dieperliggende psychologische en neurologische motivatie.

Ze volgde jarenlang opleidingen op vlak van mindset, lichaamstaal en woord. Na vijf jaar in de theaterwereld werkte ze 12 jaar voor nationale televisie. Sinds 2012 heeft ze haar eigen bedrijf, Parlee. Daarin begeleidt ze mensen in individuele trajecten zodat ze als een krachtig leider naar buiten kunnen treden.

 

Image

 

Jo Martens
mede-begeleider Marokko

Rationele optimist door te doen, bezielde ondernemer door te zijn.

Met zijn ervaring in tech startups en digital agencies begeleidt Jo de laatste jaren vooral grotere organisaties bij het uitwerken en uitvoeren van hun strategie. Om die strategie te doen leven gaat hij samen met teamleden op zoek naar wat waar en wat echt is.

 

Image

 

Evelien Torfs
mede-begeleider Jordanië


Als pedagoog is Evelien altijd gefascineerd geweest door leren en groei. Na 8 jaar gewerkt te hebben als gezinsbegeleidster, begeleidt ze sinds enkele jaren mensen op hun ontdekkingstocht naar meer vrijheid, naar meer ruimte om echt zichzelf te zijn en vol vertrouwen in het leven te staan.

Stilte, beweging, lichtheid en diepgang vormen de kern van haar werk. Rust, empathie en integriteit en kenmerken haar begeleidingsstijl.

Image

 

Onze ervaren reispartner

We kiezen heel bewust voor een partnership met Anders Reizen, dé specialist in wandelexpedities. Door te wandelen kies je voor de meest natuurlijke manier om je te verplaatsen. Een natuurlijk ritme dat je lichaam weer oplaadt.  

Ook duurzaamheid is een belangrijke pijler van onze gedeelde reisfilosofie. Mensgericht, respectvol en reizen op een manier die écht ontmoeten mogelijk maakt.

Image

 

Onze partner voor subsidieadvies en facturatie.

We zijn erg blij met de samenwerking met Itzu Training. Als erkende opleidingsverstrekker maken ze deel uit van de HR-dienstengroep Itzu, en zorgen ze voor alle administratie en facturatie.

Expeditie Leiderschap komt ook in aanmerking voor verschillende subsidiemogelijkheden. Itzu Training zal je hierin professioneel ondersteunen.


 Neem contact
     met ons op


Stuur ons een e-mail