Op ONTWIKKELINGS-
    TOCHT IN BELGIe

 

Het programma Expeditie Leiderschap kan je ook in België beleven. 

Om de innerlijke leider in jezelf te ontdekken, hoef je niet altijd ver te reizen. Dat kan ook lekker dichtbij.

Dichtbij jezelf.
Dichtbij de wijsheid van een groep.

Dichtbij de natuur ook.
Want ook hier kiezen we heel bewust voor wandelexpedities. Samen met andere leiders en ondernemers op pad gaan. Met je persoonlijk verhaal als rode draad.

Iets voor jou?
Contacteer ons en we vertellen je er alles over.

Op dit moment zoeken we naar een gepaste locatie. De expeditie in België zal doorgaan in het najaar 2020. Intake gesprekken hiervoor zijn reeds van start gegaan. Meld je zeker aan.

 
Image

EEN duidelijk doel:
meer vrijheid, RUIMTE EN 
ONAFHANKELIJKHEID

Wat betekent het voor jou om je eigen keuzes te maken?
Om je eigen weg te gaan of je eigen pad uit te stippelen?

Wat houdt je tegen? Wat belemmert je? Wat betekent het wanneer je te weinig ruimte krijgt of wanneer je beknot wordt in je vrijheid?

We geloven dat wanneer je in lijn bent met je doel en verbonden bent met je intuïtie, dat dan alles verandert. Dingen waarvan je dacht dat ze voorheen onmogelijk waren, gaan voor je open en het leven wordt een avontuur.

Klinkt goed. CONTACTEER ME.
Image

Je krijgt zowel van je coaches als van de andere deelnemers spiegels voorgehouden zodat je kan groeien.

Je hoort jezelf praten op een rustige en tegelijkertijd krachtigere manier.
Je ontdekt wat je werkelijk te vertellen hebt en voelt je innerlijk leiderschap met de dag vergroten.

De reis die we maken is er eentje van obstakels, uitdagingen, hulpbronnen en een doel.
We bereiken niet alleen onze fysieke bestemming.
Je bereikt ook je innerlijke bestemming van de leider waar je naartoe wil groeien. 

De 2 COACHES
DIE JE BEGLEIDEN
OP JE TOCHT

Kim Neuskens
 

Kim Neuskens is executive business coach en werkt al jaren als expert in communicatie en personal branding. Ze maakt steeds de brug tussen de professionele context waarin je spreekt en je dieperliggende psychologische en neurologische motivatie.

Ze volgde jarenlang opleidingen op vlak van mindset, lichaamstaal en woord. Na vijf jaar in de theaterwereld werkte ze 12 jaar voor nationale televisie. Sinds 2012 heeft ze haar eigen bedrijf, Parlee. Daarin begeleidt ze mensen in individuele trajecten zodat ze als een krachtig leider naar buiten kunnen treden

.

Raf Stevens
 

Al meer dan 15 jaar ondersteunt Raf leiders en teams om vanuit de kracht van hun authentieke verhaal verbinding te maken met zichzelf en elkaar. Hij is ook initiatiefnemer van het leiderschaps- en ontwikkelingsprogramma ‘Tribes’ waar hij werkt met kennis en inzichten vanuit corporate antropologie. 

In het begin van zijn carrière werkte Raf 10 jaar als marketingmanager. Sinds 2018 is hij tevens de host van de Story Club podcast, een interviewreeks rond persoonlijk leiderschap. Hij is ook auteur van 3 boeken: 'No Story, No Fans', 'Sterke verhalen Sterke leiders' en 'Raak'.

Image

Image
cover